La Seu d’Urgell ha dut a terme una marató de vacunació sense cita prèvia adreçada a persones d’entre 40 i 69 anys. La iniciativa ha estat promoguda per la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran. Aquesta jornada ha tingut lloc als mòduls que es troben a l’exterior del Sant Hospital.

La vacuna administrada durant la tarda ha estat la monodosi Janssen a persones pertanyents a l’Àrea Bàsica de Salut de la Seu, que no hagin rebut cap dosi de la vacuna, que no tinguin cita programada i que no hagin passat la COVID.

Els gestors COVID estan iniciant una campanya per posar-se en contacte amb la gent que encara no s’ha vacunat per facilitar el tràmit telemàtic. Des de l’Àrea de Salut remarquen la importància de la vacunació davant una nova variant del virus.

A l’Alt Urgell actualment hi ha gairebé 10.000 persones amb la primera dosi administrada i unes 6.000 ja han rebut la segona vacuna.

Parlen al vídeo: ALBERT FONT, ADJUNT DIRECCIÓ CAP SEU D’URGELL