La Transpyr ha iniciat la seva sisena etapa a la Seu d’Urgell, uns 300 corredors han començat el recorregut en direcció a Camprodon en la travessa ciclista reconeguda com una de les millors rutes del món que enguany ha començat a la costa basca i finalitza aquest dissabte al mediterrani.

La cursa retorna a la capital de l’Alt Urgell després que el 2020 es suspengués per la pandèmia, tot i que se’n va celebrar una edició especial al setembre.
La zona esportiva de la ciutat va acollir l’arribada de la cinquena etapa, més de 130 quilòmetres per l’Aran, el Pallars Sobirà i l’Alt Urgell, que van estar marcats per la pluja que obligava a més de 40 ciclistes, tant de la modalitat de muntanya com la de carretera, ha abandonar l’etapa.
Aquest matí la ruta ha continuat cap al ripollès amb 300 quilòmetres per endavant.

L’onzena edició de la Transpyr presenta com a gran novetat un canvi de sentit en el recorregut, que es va iniciar al país basc i acabarà a la costa brava.

Parlen al vídeo: ORIOL SALLENT, DIRECTOR COMUNICACIÓ TRANSPYR