La CUP presenta una proposta per crear un centre tecnològic i de desenvolupament de la llet i el formatge a la Seu d’Urgell com a alternativa a la Seu Tech City. Exigeixen paralitzar el projecte presentat per l’equip de govern, que es va aprovar en ple amb el suport de Compromís X la Seu.

El grup proposa crear sinergies amb empreses de la comarca, ja que són les que realment creen feina i arrelen la gent al territori, i proposa potenciar el sector primari perquè creuen que l’agricultura i la ramaderia són els sectors que cuiden l’entorn. Per aquest motiu la proposta de la CUP vol especialitzar-se en el sector dels làctics.

Remarquen que el projecte creat per l’ajuntament no analitza les problemàtiques i les necessitats del territori, com el transport o l’habitatge.

La CUP proposa un projecte que sigui possible sense esperar el finançament dels fons europeus Next Generation ni inversions d’empreses de l’Ibex35.

Parlen al vídeo: PAU JUVILLÀ, DIPUTAT PARLAMENT CATALUNYA - BERNAT LAVAQUIOL, REGIDOR CUP SEU D’URGELL - XÈNIA ANTONA, REGIDORA CUP SEU D’URGELL