L’Epicentre de Tremp ha acollit aquest divendres al matí el lliurament del premi del concurs d’Instagram “Fotografia l’Emprenedoria 2021”, organitzat pels Serveis Educatius i els centres de secundària dels Pallars, conjuntament amb l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran. La guanyadora ha estat Iona Ayala, alumna del col·legi Maria Immaculada de Tremp, per la imatge titulada “Junts arribarem més lluny”. El concurs està adreçat a alumnes de tercer i quart d’ESO.

En aquest acte també s’ha lliurat una menció especial a una altra participant, Luz Lucila Torvisco. La resta de mencions es lliuraran pròximament en actes a la resta de poblacions amb centres participants.

Parlen al vídeo: VICTÒRIA XIFRÉ, COORDINADORA SERVEIS EDUCATIUS PALLARS - JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT CONSELL COMARCAL PALALRS JUSSÀ