Puigcerdà ha estat un dels municipis més afectats pel temporal d'aquest dijous a la tarda. A dos quarts de nou del vespre l'episodi de pluja ja havia deixat més de 90 litres d'aigua. Això va provocar que alguns camins i carreteres es convertissin, en poques hores, en autèntiques rieres, tal com es pot veure a les imatges que van enregistrar alguns veïns i veïnes.
Els bombers voluntaris de Cerdanya van fer més de cinquanta intervencions i aquest divendres encara han rebut forces trucades per incidències. La majoria per zones inundades, com ara locals i baixos d'habitatges. També per ensorrament d'alguna teulada. Per sort, cap dels incidents ha provocat ferits.
Mossos i Policia Local també van fer moltes sortides relacionades amb el temporal, sobretot per gestionar el trànsit en aquells punts on l'aigua dificultava el pas de vehicles, com ara a la carretera entre Puigcerdà i Llívia.
L'intens ruixat va fer caure arbres, va moure contenidors i mobiliari urbà i també va cobrir d'aigua les vies del tren. A més, va trencar literalment el ferm d'aquest tram a tocar de la plaça Manjolet i l'avinguda Catalunya.
Sembla que el temporal ha quedat enrere, tot i que en els propers dies continuarà la inestabilitat.