El primer pis de l’edifici de l’antic ajuntament d’Esterri d’Àneu acollirà en els pròxims mesos un espai de Coworking impulsat pel consistori. Disposarà de 10 places i, una de les feines prèvies que ja s’ha fet és un sondeig per tal que les persones interessades es poguessin preinscriure. Inicialment s’hi van interessar 7 persones i, en les darreres setmanes, aquest interès a anat a més, fet que fa pressagiar que el centre obrirà amb totes les places cobertes.

En aquest sentit, Ticó creu que l’auge del teletreball sumat a aquestes futures instal·lacions, pot ajudar a atreure joves a les valls d’Àneu.

El projecte d’Àneu Coworking, que aquests dies ja ha estrenat la imatge corporativa, té un cost de 90.000 euros, 50.000 dels quals han estat subvencionats pel departament de Presidència de la Generalitat i la resta, assumits per l’Ajuntament.

Parlen al vídeo: PERE TICÓ, alcalde d’Esterri d’Àneu