Esterri d’Àneu recuperarà aquest juliol una de les cites obligades de l’estiu, el Festival Esbaiola’t. Ho farà després d’haver de suspendre l’edició de l’estiu passat a última hora, a causa del confinament del Segrià, d’on venia bona part del públic i d’haver fet un Esbaiola’t de tardor, amb un seguit d’activitats repartides entre quatre mesos. Tot i ser un festival d’arts escèniques al carrer, la situació de pandèmia obligarà a fer tots els actes estàtics per tal de poder controlar els aforaments.

Pel que fa al cartell d’enguany, destaca la presència de companyies com La Rouse Teatro, Cirque entre nous, Têtes de mules, Teatre al detall, Toi d’abord, El Pájaro Jocs, L’Estaquirot Teatre, Marcel Gros o les actuacions de l’Esperanceta, entre moltes altres propostes.

L’Esbaiola’t 2021 se celebrarà del 15 al 18 de juliol en diversos espais d’Esterri d’Àneu, com el Firal, l’Ecomuseu, el poliesportiu o el camp de futbol, entre altres.

Parlen al vídeo: PERE TICÓ, ALCALDE D’ESTERRI D’ÀNEU