Un grup de veïns de Palau de Noguera ha recuperat prop de tres quilòmetres d’antics camins així com dues fonts que, amb el pas dels anys, havien quedat colgades per la vegetació i havien caigut en desús. La tasca, que els ha ocupat durant gairebé un any, l’han dut a terme de forma totalment altruista, amb l’objectiu de recuperar i posar en valor aquest patrimoni del poble.

Des de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Palau han fet gestions per tal de finançar part del material necessari de les obres amb els ingressos que els genera el vedat de caça del poble. El resultat, asseguren que és molt positiu i de gran valor.

Ara, aquest grup de veïns se centra en anar mantenint els camins i espais netejats per tal que la vegetació no els torni a colgar. De cara al futur també voldrien mirar de recuperar un antic pou situat sota la Font Farrana.

Parlen al vídeo: LLUÍS SUBARROCA, VEÍ DE PALAU DE NOGUERA - MARIA TERESA SOPENA, PRESIDENTA EMD PALAU