L'estació de la Molina es prepara per encetar una nova temporada d'estiu. Ho farà aquest dissabte 19 de juny. Una de les novetats és la senyalització, juntament amb el parc Natural del Cadí Moixeró, de dos nous circuits de senderisme adreçats a tots els públics: el de Natura, per descobrir la fauna de la zona, i el de les Mines, que recorre un seguit de punts on principalment s'extreia manganès i ferro entre els anys 60 i 70. A tots dos circuits s'hi podrà accedir amb el telecabina, que des de l'estiu passat arriba als 2537 metres d'alçada.

El circuit de fauna no arriba als dos quilòmetres i té molt poc desnivell. Es pot completar en uns 30 minuts. El de les mines és de tres quilòmetres, 150 m de desnivell i es pot fer en una hora.

Per altra banda, l'estació torna a oferir aquests circuits per fer en bicicleta de descens i de carretera el tubbing, el Parc d'Aventura als Arbres o bumper ball. La resta d'activitats les donarà a conèixer en els propers dies.

Des de l'estació confien en repetir la bona afluència de visitants que van registrar l'estiu passat, que va ser el primer post-pandèmia.

La Molina obrirà aquest cap de setmana i a partir del 24 de juny romandrà oberta fins al 12 de setembre. Després, tornarà a oferir les activitats dissabtes i diumenges fins el primer cap de setmana d'octubre, coincidint amb l'Ultra Pirineu.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ ESTACIÓ LA MOLINA