La flama del Canigó tornarà a visitar la comarca per encendre les fogueres de Sant Joan. La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim d’aquesta muntanya del Pirineu català i centenars de voluntaris i equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d’encendre les fogueres. Així comença, any rere any, la celebració d’una festa ancestral vinculada al solstici d’estiu que és també un símbol de germanor entre els territoris de parla catalana.

A Puigcerdà la flama arribarà dimecres 23 de juny a la una del migdia. L'equip de govern farà la rebuda dels voluntaris a l'entrada de l'ajuntament. La flama estarà exposada en aquest espai durant tot el dia i s'anima a la resta de municipis cerdans a recollir-la per encendre les seves fogueres.

A banda d'aquesta activitat, a la capital cerdana hi haurà d'altres propostes durant la tarda i vespre de la revetlla de Sant Joan. A les 19h tindrà lloc una batukada dels tabalers dels Dimonis de Puigcerdà a la plaça del Call. En aquest emplaçament, s'ha programat un espectacle de foc a les 10 de la nit a càrrec dels dimonis i seguidament s'encendrà la foguera. Més tard, a les onze, hi haurà un concert a càrrec de Rachel and the Wells.

Les dues activitats de nit són perimetrades i amb un aforament reduït de 250 persones. Per assistir-hi cal reservar l'entrada a la web codetickets.com. El tiquet també inclou un tall de coca.