Insomni d’Estiu presenta un programa amb activitats a tota la comarca durant els mesos de juny, juliol i agost. El programa començarà aquest dissabte, 19 de juny, amb un Escape Room a Organya amb el títol ‘Desactiva la bomba del temps’.

La inauguració oficial d’Insomni d’Estiu serà l’1 de juliol amb la Nit Blanca, una vetllada de concerts de joves a la piscina municipal. Aquest any s’engloben diferents disciplines com el joc, esport, l’art, el benestar, el teatre, la música, la història o el circ.
Algunes de les noves activitats han estat proposades pels joves com una competició batalla de galls i gallines el 23 de juliol, un taller de grafit i un de dj el 27 de juliol. D’altra banda, també s’inicia de nou l’Espace Room City de la Seu.

Totes les activitats seguiran les mesures sanitàries establertes en cada moment i s’haurà de realitzar inscripció prèvia, ja que les places seran limitades. Per dubtes o més informació es pot contactar amb les tècniques de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Parlen al vídeo: JOAN LLOBERA, REGIDOR DE JOVENTUT LA SEU D’URGELL