5 joves superen els curs del Pla de Transició al Treball i han rebut les orles en reconeixement de la seva formació. La sala d’actes del Parc Olímpic del Segre, on s’han realitzat les classes durant aquest curs, ha acollit l’acte de tancament del programa d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.

Aquest curs s’emmarca dins el Programa de Formació i Inspecció que organitza el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament urgellenc. Aquest últim any hi ha hagut deu alumnes inscrits.

En l’acte s’ha projectat un vídeo amb el resum de les activitats que s’han realitzat durant el curs i un curtmetratge sobre com es vivia als pobles de muntanya fa uns anys amb veïns i veïnes de la Vall de la Vansa.
El curs acadèmic 2021-2022 s’oferirà un nou perfil d’auxiliar en activitats forestals.

La nova formació consistirà en realitzar operacions per a la conservació, millora i aprofitament de la muntanya, tenint en compte la prevenció de riscos laborals i la protecció mediambiental.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA EDUCACIÓ LA SEU D’URGELL - MERCÈ VALLS, TUTORA PTT - EVA RIBERA, COORDINADORA PFI-PTT CATALUNYA CENTRAL I TERRES DE LLEIDA