Un centenar de persones han participat aquest dimecres al 2n Clean Up Day a l'estació de la Molina. Fa dos anys, el complex va organitzada una jornada de neteja de l'entorn i, com que va tenir bona acollida, enguany ha impulsat una nova edició.
En aquesta ocasió hi ha participat una vintena de treballadors de l'estació, usuaris de les fundacions Adis i Taller de Cerdanya i una cinquantena d'alumnes i mestres de l'escola Bac de Cerdanya d'Alp.
L'objectiu de la jornada és conscienciar a grans i petits sobre la importància de reduir els residus i fer-ne un bon reciclatge. Tot plegat per preservar l'entorn natural.

Els participants s'han distribuït en diferents zones del domini esquiable, especialment al voltant dels aparcaments i sota la línia dels telecadires, ja que és on hi acostumen a haver més residus.

Aquesta època de l'any és la millor per fer una jornada de neteja perquè es poden recollir tots els residus que durant l'hivern queden amagats sota la neu.

La primera edició del Clean Up Day va tenir lloc a la tardor del 2019 i només hi van participar treballadors de l'estació. L'any passat no es va poder portar a terme per la situació de pandèmia però enguany s'ha reprès amb més participació. De fet, de cara als propers anys, l'estació vol obrir la jornada a més escoles i a la població en general.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ ESTACIÓ LA MOLINA - AINA CASANOVA, TREBALLADORA ESTACIÓ LA MOLINA