Aquest dissabte, 19 de juny, es celebra per primer cop la cursa de muntanya Berén – Sant Quiri, que s’inclou dins les cites del Cadí Circuit Fer. Aquest esdeveniment neix de la voluntat dels veïns del poble de Berén, situat al municipi de les Valls d’Aguilar, per recuperar camins i corriols que havien quedat oblidats.

Els participants poden escollir entre dos recorreguts, el curt d’11 quilòmetres i un de més llarg de 16 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 800 i 1.100 metres respectivament. Els primers 8 quilòmetres la ruta és la mateixa en els dos casos.
La cursa és circular, s’inicia al poble de Berén va cap als plans de Sant Miquel i fins a Miravall, el nucli veí, i puja al cim de Sant Quiri per després retornar a l’inici del recorregut.

Les inscripcions es tanquen demà dijous, 17 de juny a les 12h de la nit, i es poden realitzar a través de la pàgina web circuitfer.cat.

Per l’espai d’estacionament del qual s’habilita al poble s’ha fixat un límit de 130 inscrits. Tots els participants rebran un obsequi i un entrepà en finalitzar la cursa, també es farà el sorteig de diferents productes dels col·laboradors.

Parlen al vídeo: PEP GRAELL, ORGANITZADOR CURSA BERÉN – SANT QUIRI