El regidor d’Oliana, Ricard Pérez, és nomenat nou delegat del govern al Pirineu i Aran. El departament de Vicepresidència ha nomenat diferents delegats territorials de l’executiu aquest dimarts al Palau de la Generalitat. Aquest nomenament implica el cessament de Rosa Amorós, al capdavant de la delegació des de 2016.

Perez, coordinador de Junts per Catalunya al Pirineu i regidor de l’ajuntament d’Oliana des de 2011, ha estat tinent d’alcalde fent-se responsable de les regidories de turisme, atenció a les persones, comerç i urbanisme. D’altra banda també ha exercit de portaveu com a conseller comarcal a l’Alt Urgell al capdavant de les àrees d’Atenció i Serveis a les Persones, de Governació i Cooperació municipal i Serveis al territori.

El nomenament que ja va transcendir en alguns mitjans de comunicació fa uns dies, s’ha confirmat oficialment per la Generalitat.

També hi ha hagut canvis en altres delegacions com és la de Lleida que passa a fer-se’n càrrec Bernat Solé, exalcalde d’Agramunt, o la delegació a la Catalunya Central que estarà a mans de Rosa Vestit, directora general d’administració local a la Generalitat.

Parlen al vídeo: RICARD PEREZ, DELEGAT DEL GOVERN A ALT PIRINEU I ARAN