Llívia es va quedar sense festa major l'any passat i tampoc va poder celebrar-la l'abril d'enguany perquè la situació sanitària ho desaconsellava. Per això, ha traslladat alguns dels actes a la festa petita de Sant Guillem, que tindrà lloc des de divendres i fins diumenge.

Aquesta serà la primera gran activitat lúdic-festiva de la població des que el mes de març de l’any passat es van suspendre totes les festes i els actes com a conseqüència de la Covid19.
La celebració arrencarà divendres al vespre amb el plat fort de la festa: un doble concert d'Hotel Cochambre. Dissabte i diumenge hi haurà sardanes i concerts amb les cobles i les orquestres Montgrins i Selvatana.
Els concerts es faran al pavelló poliesportiu i tindran aforament limitat. Per aquesta raó, les entrades s’hauran de reservar a través del web codetikets.com. Malgrat les limitacions, des de l'ajuntament aposten per recuperar poc a poc els actes festius.

Els més petits podran gaudir divendres a la tarda d'una festa holi al pati de l'escola i dissabte de l'actuació del grup Xiula al parc de St Guillem. Durant el cap de setmana també s'instal·larà en aquest espai un parc infantil.
El diumenge al migdia a l'església parroquial es farà la missa en honor al patró i després tindrà lloc la cantada de goigs a l'ermita de St Guillem.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA