Edgar Montellà, pilot de l’Automòbil Club Andorra i responsable de l’equip EM Motorsport, ha presentat el calendari de carreres del 2021 al centre comercial River de Sant Julià de Lòria. Després d’un 2020 complicat on es va adaptar a un cotxe totalment nou.

Fins ara s’han disputat cinc carreres del Campionat de Catalunya de Muntanya i dues del Campionat d’Espanya on Montellà es situa en segona posició a la general de les dues competicions.
En aquest acte de presentació de la temporada s’ha mostrat la nova imatge del cotxe que compta amb River i Grup Hiper Pas com a patrocinadors. L’objectiu de l’equip després de les millores del vehicle és situar-se a les primeres posicions en cada carrera.

Aquest cap de setmana Montellà competirà a la Pujada Arinsal, l’única que es celebra al Principat.

Parlen al vídeo: EDGAR MONTELLÀ, AUTOMÒBIL CLUB ANDORRA