Ferrocarrils de la Generalitat ha presentat aquest dimecres la temporada d’estiu dels seus equipaments turístics. On s’ha aprofitat per anunciar que l’estació de Boí Taüll acollirà al febrer del 2022 el Campionat d’Europa d’Esquí de Muntanya. Precisament aquesta estació se suma enguany per primera vegada a les activitats d’estiu.

També enguany se suma als equipaments de Ferrocarrils els Parc Astronòmic del Montsec, a cavall de la Noguera i el Pallars Jussà, on a partir de l’1 de juliol s’estrena la projecció Pirineus la nuit.

Pel que fa a les estacions de muntanya del Pallars Sobirà, aquestes promouran les activitats als espais naturals i culturals de la zona, mentre que a Cerdanya, la Molina aposta per seguir potenciant el telecabina o el bike park i hi suma alguna proposta nova com una visita a les antigues mines de la Tossa d’Alp de la mà del Parc Natural del Cadí Moixeró. En la presentació també s’ha explicat que Ferrocarrils considera vital la promoció de l’esport saludable i la sostenibilitat. També han indicat està preparant l’automatització de la venda i recollida de forfets de cara a l’hivern.

Parlen al vídeo: ANDREU VELILLA, BOÍ TAÜLL - MARTA SUBIRÀ, PRESIDENTA FGC