Puigcerdà recuperarà enguany la Setmana Cultural del Roser, que tindrà lloc del 2 a l'11 de juliol. Serà la 25a edició d'aquesta iniciativa que en els últims anys ha anat creixent en nombre de dies i activitats. En aquesta ocasió s'han programat 19 propostes, com ara presentacions de llibres, concerts, conferències, un vermut musical o la representació del musical 'Els Productors', a càrrec de l'Associació Cerdanya Musical.

Per al públic infantil s'ha programat l'actuació de Vintage Brothers i l'espectacle 'Els Atrapasomnis'. A més es farà també un tast de castells per a tots els públics, la trobada de poesia o la fira de pintura. En la programació tampoc hi falta la Tarda de la Cultura. Enguany, però, no es donaran a conèixer els guardonats del premi literari Vila de Puigcerdà i del concurs Imatges de Puigcerdà perquè s'ha ampliat el termini de presentació de treballs fins la tardor.

Pel que fa a la Festa Major del Roser, des de l'ajuntament puigcerdanenc ja han avançat que hi haurà festa major, si bé caldrà d'adaptar-la a les circumstàncies actuals. De moment ja s'han confirmat els concerts de Suu, Gertudis, Porto Bello i els de les orquestres Selvatana, Venus i Principal de la Bisbal.

Tota la programació de la Setmana Cultural del Roser es pot consultar a la web puigcerdà.cat. Des de l'ajuntament han explicat que és un programa subjecte a canvis i que, si les restriccions es flexibilitzen en els propers dies, es podrien sumar noves activitats.

Per conèixer la programació detallada de la Festa Major encara s'haurà d'esperar uns dies més..

Parlen al vídeo: ÀLEX RUBIO, REGIDOR CULTURA I FESTES PUIGCERDÀ