La Diputació de Girona, el Bisbat d’Urgell i l’Ajuntament de Llívia han acordat la redacció d’un pla
estratègic de l’església de la Mare de Déu dels Àngels de Llívia que reculli les millores que necessita el monument. Des del consistori han explicat que fa temps que l'església necessita un seguit d'actuacions i que per això han decidit elaborar aquest pla conjunt. Les millores que es volen fer seran tant en el condicionament del temple com en la vessant més turística.

Per donar un nou impuls a la vessant més turística de l'església, l'equip de govern preveu que els visitants puguin pujar a la torre del campanar, així com recuperar el pas de ronda.

Un cop es tingui clar l'estat de de l’edifici i les seves mancances es projectarà les millores necessàries tot fixant-ne terminis d’execució i pressupostos. En aquest sentit, l'ajuntament preveu que es vagin portant a terme en els propers anys, a mesura que es vagi comptant amb finançament.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA