Compromís X Peramola reclama mesures urgents per assegurar l’estructura de l’antic castell del poble que es troba en una situació arquitectònica perillosa. Tot i que l’ajuntament de Peramola ha aprovat iniciar els tràmits per expropiar l’immoble i restaurar-lo, el grup municipal de Compromís ho ha impugnat per temes administratius.

La proposta del consistori seria reformar dues de les sales de les quals consta el castell, una intervenció amb un cost d’uns 400.000 euros. El regidor socialista, Toni Mas, recorda que l’estructura és molt més àmplia i forma part de cases i el bar, El Casino.
Després d’haver enviat cartes i intentar contactar amb els propietaris de l’immoble, l’ajuntament ha iniciat els tràmits per expropiar-ne l’estructura que es troba en estat ruïnós i ja ha causat alguns incidents.

El socialista creu que el consistori està invertint en obres menys urgents i que fer actuacions a l’estructura del castell és fonamental, també per assegurar la integritat de les cases que es troben al costat.

Parlen al vídeo: TONI MAS, COMPROMÍS X PERAMOLA