La ruta ‘Art a Pinyó’ que uneix bicicleta i cultura s’ha tornat a recuperar a la Seu en un format reduït que ha comptat amb 140 inscrits. La nova edició ha comptat amb cinc parades al nucli urbà de la ciutat, una menys que en celebracions anteriors.

El recorregut, que també s’ha pogut fer a peu, ha fet la sortida a l’Ateneu per anar fins a la plaça Patalín per una actuació de glosa, més tard al Toll del Bressol hi ha tingut lloc una activitat sobre arquitectura, la ruta ha continuat cap a la Catedral amb una actuació musical, i seguidament la dansa ha estat la protagonista a la plaça Joan Sansa. L’acte ha finalitzat amb un concert al Parc del Cadí.
Art a Pinyó vol unir l’art en qualsevol de les seves disciplines, la bicicleta com a mitjà de transport i el Pirineu, concretament l’entorn més proper com és la Seu i l’Urgellet.

En aquesta quarta edició s’ha volgut potenciar el paper de la cultura a la ciutat amb diferents disciplines artístiques, algunes com a novetat d’aquest any com la glosa i l’arquitectura.

Parlen al vídeo: JANA ROSELL, ORGANITZACIÓ ART A PINYÓ