Quim Torra ha presentat a la Seu d’Urgell el llibre ‘Les hores greus. Dietari de Canonges’, un recull de les seves vivències del confinament on el 131e president de la Generalitat de Catalunya parla de les seves pors, les esperances i les angoixes, entre altres sentiments, des del 15 de març fins al 30 d’abril de 2020. 

L’acte, organitzat per Omnium Cultural, s’ha celebrat al claustre modern del Parc del Valira, amb la presència de l’escriptor Albert Villaró i la periodista Anna Figuera. 
Torra explica en aquest llibre les tensions internes que es van viure a l’inici de la pandèmia pel que fa a la política i també fa un retrat personal de les seves emocions. L’expresident creu que aquesta d’aquesta etapa també en podem treure parts positives.

Torra creu que la societat hauria de fer una reflexió per valorar les professions més necessàries, des de la pagesia al personal sanitari i millorar les atencions a les persones més vulnerables.

Parlen al vídeo: QUIM TORRA, 131 PRESIDENT GENERALITAT DE CATALUNYA