La Mobile Week Catalunya es celebrarà els dies 9, 10 i 11 de juliol. La Seu d’Urgell és una de les divuit ciutats on hi tindrà lloc, l’única a la vegueria de l’Alt Pirineu, avui s’ha realitzat l’acte de presentació d’aquestes jornades.

Fàbrega també ha destacat empreses pioneres a nivell tecnològic que es troben a l’Alt Urgell com BlancaHub, una granja pionera en la recerca de la genètica o Archimedes, dissenyadors de pròtesis en impressores 3D que s’envien a tot Europa.
En l’acte també hi han participat Carlos Grau, CEO de la Mobile Word Capital Barcelona i Joana Barbany, directora general del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, que han expressat la importància de portar aquest tipus d’esdeveniments arreu del territori.
La Mobile Week a la Seu començarà amb una trobada empresarial i el diàleg d’inauguració el farà David Aguilar, més conegut com a Mr. Hand Solo.

Durant el segon cap de setmana de juliol, la Seu acollirà més de 17 activitats, 16 experts i gairebé 600 places per participar en els actes. Les inscripcions per assistir-hi s’obriran aquest dijous, 17 de juny, a les 9.00 h del matí.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE SEU D’URGELL