El Festival de Senderisme Cerdanya Happy Walking ha clos amb èxit la cinquena edició, que va arrencar dijous i s'ha allargat fins diumenge. En aquest quatre dies, un total de 78 persones han participat a alguna o més d'una de les set sortides guiades.

L’equip de l’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya s'ha mostrat satisfet de com ha
transcorregut l'edició d'enguany. Tot i les restriccions a només 10 persones per grup han obligat a limitar molt el nombre de participants.

En general, el temps ha acompanyat, excepte dissabte a la tarda durant el concert de música tradicional del Pirineu que es va fer a Bolvir. Tot i això els músics i els assistents es van saber adaptar.

La primera sortida del festival va ser des del Parc dels Búnquers de Martinet al Mirador del Pla de l'Àliga. Les altres han estat al Parc Natural del Cadí Moixeró, al Clot de l'Orri, al Cap del Ginebrar, al Molí d'Olopte, al camí de l'Aigua de Bolvir i una nocturna al refugi Cortal d'en Vidal.

A banda de donar a conèixer la comarca com un destí ideal per a la pràctica del senderisme, el festival també posa en valor els guies de muntanya i els productes locals.

En paral·lel a les sortides s'organitzen propostes culturals, com el concert de música tradicional o l'exposició “Històries i camins. Passeig literari pels camins pirinencs” que es podrà visitar fins al 30 de juny al Centre Cívic “Escoles Velles” de Bellver de Cerdanya.