Bellver de Cerdanya ha estat el primer municipi cerdà en recuperar l'ambient de Festa Major, després que l'any passat es van haver de suspendre totes les festes per la situació sanitària. Tant dissabte com diumenge, la localitat s'ha omplert d'activitats i propostes per a tots els públics, especialment de música. Des del consistori s'han mostrat satisfets de com ha anat la celebració.

Els concerts de Sant Antoni han portat la jove cantant SUU, Pupil·les o l'orquestra Maravella a pujar a l'escenari del pavelló esportiu. Els assistents han hagut de reservar prèviament l'entrada i estar asseguts en tot moment.

Els més petits han gaudit de l'espectacle Quimera i també hi ha hagut sardanes i un concert de música tradicional. Aquest dilluns a la tarda, el monòleg de Pep Plaza ha posat punt i final a la programació de Sant Antoni.

A banda de Bellver, Age també ha celebrat aquest cap de setmana la seva festa major. Així, doncs, amb la flexibilització de les restriccions, Cerdanya encara unes setmanes d'actes culturals i celebracions. La propera cita serà aquest cap de setmana a Llívia, localitat que va suspendre Pasqüetes a l'abril però que ara reprograma algunes de les activitats per la festa de Sant Guillem.

Parlen al vídeo: ANDREU FALOMÍ, TINENT D'ALCALDE BELLVER CERDANYA