Els cantants de pop català Miqui Núñez i Ju actuaran al Festival B! De Bolvir, que enguany tindrà lloc el 7 d'agost. Es tracta d'un festival de rock jove que va néixer fa set anys i que, després de suspendre'l l'any passat, torna aquest estiu.

El terrassenc Miki Núñez ha estat premi Enderrock 2021 a millor disc en llengua no catalana segons el públic pel seu darrer treball 'Iceberg' i a la millor cançó d'autor per 'No m'ho esperava'. La jove cantautora osonenca Ju guanyadora del premi Èxit del Sona9 del 2017 oferirà una proposta de pop personal amb un toc rbnb.

Els festival començarà a les 22h al poliesportiu municipal, espai que es limitarà a les restriccions d'aquell moment. L'entrada serà lliure.

Amb aquesta proposta, Bolvir vol complementar el ja consolidat cicle de jazz dels dimecres d'agost, adreçat a un públic més adult.