L’Ajuntament de la Vall de Boí ha fet una crida a totes les associacions dels pobles del municipi recomanant-los que aquest any no se celebrin les festes majors, ja que les mesures vigents les fan poc viables en unes condicions òptimes pels espais i els aforaments que es demanen des del Procicat. Pel que fa a les baixades de falles, especialment la del proper 23 de juny coincidint amb la nit de Sant Joan i amb la previsió d’una gran afluència de visitants amb motiu del pont de 4 dies, s’ha demanat que aquestes es restringeixin als veïns i veïnes de cada poble.

Tot plegat s’ha transmès a les associacions de veïns de cada poble. De moment, totes elles han mostrat la voluntat de fer les falles, però seguint aquests criteris restrictius.

Parlen al vídeo: NIL MONSÓ, REGIDOR DE L’AJUNTAMENT DE LA VALL DE BOÍ