La Tres Nacions batrà dissabte rècord de participació: fins a 1500 ciclistes es donaran cita a Puigcerdà per completar els 140 km i més de 2400 metres de desnivell d'aquesta marxa cicloturista. El gran volum d'inscrits demostra les ganes que tenen molts de poder tornar a reprendre activitats esportives d'aquest tipus, després que l'any passat es van suspendre la majoria

La Tres Nacions celebrarà la 41a edició. És una marxa no competitiva singular, ja que creua tres fronteres. El seu recorregut, doncs, és el que la fa molt atractiva.

Com sempre la sortida i l'arribada seran al poliesportiu de Puigcerdà. Serà una edició adaptada a la situació sanitària. Per això la sortida serà esglaonada, no s'oferirà un pica pica en acabar sinó que els participants hauran d'emportar-se els productes a casa, i també hauran de portar mascareta fins un minut abans de començar a pedalar.

Els participants estaran acompanyats en tot moment per Josep Antoni Hermida, que el 2019 va agafar les regnes de la prova.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ