La Biblioteca de Sant Agustí torna a oferir servei de manera provisional al Centre Cívic El passeig mentre es duen a terme les obres a l’edifici de l’antic conveni de Sant Agustí. El primer dia al nou espai s’han rebut molts usuaris.

En la nova ubicació s’hi han pogut traslladar els documents més demandats com novel·les, pel·lícules o revistes, uns 25.000 arxius del total de 50.000 dels que disposa normalment la biblioteca. Els usuaris que demanin documents que no es trobin disponibles al nou espai se’ls farà arribar des d’altres centres.
La reestructuració de l’edifici de la Biblioteca ja ha començat amb la renovació dels sistemes de ventilació i calefacció i la nova projecció de la rampa d’entrada al patí. Les obres contemplen un nou espai de recepció amb un espai de revistes i una nova ubicació del taulell.

El nou espai es troba obert al públic dimarts, dijous i dissabtes al matí, de 10h a 14h, i dimecres i divendres a la tarda, de 16h a 20h.

Parlen al vídeo: LOURDES ESTEVE, DIRECTORA DE LA BIBLIOTECA DE SANT AGUSTÍ