Òmnium Cerdanya ha donat a conèixer aquest dimecres els dotze guanyadors i guanyadores de la tercera edició del Concurs infantil i juvenil de punts de llibre. En aquesta ocasió, hi han participat 501 nens i nenes de totes les escoles de Cerdanya, també de la zona nord, els quals han dissenyat un punt de llibre com han volgut, ja que tant la tècnica com la temàtica eren lliures.

El jurat ha estat format per persones vinculades al món artístic i cultural, com són l'escultor Ernest Altés, la pintora Elisenda Capdevila, el pintor i professor del Taller d'Arts municipal de Puigcerdà Miquel Rossell i Martina Claveguera, una de les impulsores del certamen. No els ha estat fàcil escollir els millors treballs.

Tots els punts participants s'exposaran al Centre Cívic Escoles Velles de Bellver fins al 20 de juny. Després es traslladaran al centre cultural d'Oceja, on hi seran fins al 12 de juliol.

Parlen al vídeo: MUNTSA VIDAL, PRESIDENTA ÒMNIUM CERDANYA