Anna Ritz ha anunciat que pròximament deixarà els càrrecs de primera tinenta d’alcaldia a l’Ajuntament de Tremp i de consellera de l’equip de govern al Consell Comarcal del Pallars Jussà. Ritz ha assegurat que pren aquesta decisió per motius estrictament personals.

La renúncia a l’Ajuntament de Tremp es farà efectiva en el pròxim ple ordinari, previst per al 2 d’agost. Ritz, que va ser la cap de llista de Junts per Tremp a les darreres eleccions municipals, ha ostentat durant aquest mandat la regidoria de Promoció Local, Fires i Salut a l’Ajuntament de Tremp fruit del pacte de govern a què va arribar la seva formació amb Esquerra Republicana. El substitut de Ritz a l’Ajuntament serà Josep Maria Puigarnau, que anava de número 4 a la llista de Junts a les últimes municipals i actual cap comarcal de la formació. També ha remarcat que fa aquest pas perquè vol deixar pas a la renovació del partit.

Ritz ha agraït el suport rebut de moltes persones per desenvolupar la seva tasca, així com la feina de tots els treballadors i treballadores amb qui ha treballat aquests anys colze a colze i de l’equip de govern.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, TINENTA D’ALCALDIA DE TREMP I CONSELLERA COMARCAL