Oliana crea un procés participatiu per consultar a adolescents i entitats de la zona quin ús li volen donar al nou espai jove que s’habilitarà en un local situat a les piscines municipals.

En aquest projecte hi participa l’ajuntament d’Oliana, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i els Serveis Socials per crear un espai on també hi tinguin lloc poblacions properes com Coll de Nargó, Peramola o Bassella.

En la trobada s’ha donat un mapa del local que s’utilitzarà perquè surtin idees d’espais que s’hi poden crear. Les primeres reunions per començar a dissenyar el nou espai es van fer amb alumnes de l’Institut Aubenç d’Oliana que van demanar un lloc on poder-se trobar.

Ara s’acabarà de redactar el projecte pedagògic per fer-ne una presentació final al setembre i obrir-ne finalment l’espai a l’octubre. Paral·lelament a aquesta iniciativa, també s’ha creat una comissió participativa per crear un protocol d’actuació davant violències sexuals als espais públics d’oci, la següent trobada serà aquest divendres a les 18h de la tarda a l’Oficina de Turisme.

Parlen al vídeo: ANNA BONET, MEMBRE DEL GRUP MOTOR - JORDI AMADOR, EDUCADOR SOCIAL CAPAU