La cervesa El Gall Negre és premiada per segon any consecutiu al Barcelona Beer Challenge. La varietat ‘Märzen’ de la marca nascuda a Arsèguel ha guanyat la medalla de plata en la categoria ‘Amber Malty European Lager’.

El concurs és el més important del sud d’Europa, hi participen més de 200 productors de cervesa d’uns vint països diferents. En l’edició passada, El Gall Negre ja va guanyar dos segons premis.
El propietari de la marca, Jordi Blasco, va anar a Alemanya per formar-se com a mestre cerveser i conèixer com treballen petits i grans obradors. Finalment a finals del 2019 va néixer la cervesa a Arsèguel, característica per un dels seus principals ingredients, l’aigua.

El Gall Negre actualment compta amb quatre tipus de cervesa, tot i que es treballa per crear-ne algun més en un futur pròxim. La beguda es pot trobar en establiments de l’Alt Urgell i la Cerdanya, però ja té presència a la resta de Catalunya.

Parlen al vídeo: JORDI BLASCO, CREADOR CERVESA EL GALL NEGRE