Del 17 al 19 de setembre tindrà lloc a Puigcerdà la tercera edició de les Jornades d'Investigació artística en música dels Pirineus. Fins al 29 de juny hi ha temps per presentar les investigacions en curs o finalitzades en format de concert comentat. Un requisit indispensable és que les aportacions busquin un canvi de perspectiva en la interpretació i o nous camins en l'activitat artística.
L'acceptació de les propostes serà notificada després de la revisió i selecció pel comitè científic abans del 20 d'agost.
La passada tardor es van celebrar les segones jornades, amb alguns concerts presencials al Museu Cerdà i d'altres per videconferència, degut a la situació sanitària. Hi van participar una desena de músics d'arreu.
Des de l'organització esperen poder celebrar unes jornades totalment presencials però, si la situació sanitària ho requereix, es podria celebrar una part en format presencial.
L'ànima d'aquestes jornades és la pianista de Puigcerdà, Laia Martin.