El Consell Municipal d’Infants ha celebrat l’últim ple del curs 2020 – 2021 de manera telemàtica. Els setze nens i nenes que participen han fet balanç de les demandes fetes durant el curs i han sol·licitat més activitats per Nadal, tot i que els alumnes encara no han presentat propostes concretes. Parlem amb Núria Tomàs, regidora d’infància.

La sessió ha estat presidida per l’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, el vicealcalde, Francesc Viaplana, la regidora d’infància, Núria Tomàs i la regidora de Compromís X La Seu, Carlota Valls. En aquest s’ha confirmat que aquest estiu hi haurà un Escape Room dirigit a infants de 7 a 12 anys.
També s’ha realitzat un repàs de les consultes, demandes i propostes que ja s’havien fet per veure com s’hi ha estat treballant i quines ja han estat realitzades.

El Consell Municipal d’Infants es va crear fa vuit anys per donar representació als nens i nenes de la ciutat. L’òrgan s’integra per alumnes de les escoles Albert Vives, La Valira, Pau Claris i La Salle.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D’INFÀNCIA