L’Ajuntament de Tremp ha aprovat una modificació del pressupost per poder adquirir les naus i el solar contigus a l’escola Valldeflors. Aquella és l’única zona per on pot créixer el centre. La Diputació de Lleida hi aportarà 186.000 euros i l’Ajuntament hi posarà 36.000 euros més provinents del romanent de tresoreria.

En la modificació de pressupost aprovada en el ple d’aquest dilluns també s’ha acordat destinar part del romanent de tresoreria a canviar els contadors d’aigua del nucli de Tremp per uns que permetin la telelectura, així com una nova partida de 23.000 euros per als estudis tècnics de la futura escola de música. Des de Compromís per Tremp, a l’oposició, han votat a favor de la modificació però han criticat que s’agafi romanent de tresoreria per a despeses que consideren poc ambicioses.

En el ple d’aquest dilluns també s’ha informat sobre la remodelació del pas de vianants de l’extrem nord del passeig, per millorar-ne la seguretat, o la instal·lació d’una pantalla electrònica a la plaça Capdevila, on s’hi projecta informació d’interès general.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP