Alp vol donar un nou impuls a les activitats d'estiu, després que l'any passat es van haver de suspendre per la situació sanitària. Aquest dimarts l'equip de govern ha presentat la programació dels propers mesos, començant per la Festa Major de Sant Pere, que tindrà lloc del 25 al 29 d'aquest mes. Des de l'ajuntament han explicat que han buscat propostes per a tots els gustos i edats i que volen que la seva festa major esdevingui un referent a la comarca. El plat fort seran els concerts: divendres Lildami i dissabte Lágrimas de Sangre.

Els concerts es traslladaran al camp de futbol, amb capacitat per a unes 750 persones, per tal de complir amb la normativa anti covid. Les entrades són gratuïtes però s'hauran de reservar a la web codetikets.com o presencialment a l'ajuntament.

A més de concerts, la festa major de Sant Pere també inclou partits de futbol, focs artificials, sardanes, espectacles infantils o cercavila de gegants.

Per altra banda, Alp impulsa aquest estiu una nova iniciativa anomenada 'Sona a vermut'. Cada diumenge es programarà un concert íntim en un bar del municipi, amb l'objectiu de promocionar la cultura i també els restauradors.

Alp completarà les activitats d'estiu amb una nova edició de Circ al carrer, cinema a la fresca, inflables a la piscina i tobogans aquàtics gegants.

Parlen al vídeo: IGOR ROIG, REGIDOR CULTURA I FESTES AJUNTAMENT ALP