Bonansa, a la Ribagorça, ha acollit aquest dimarts la presentació de la marca turística Via Aran-Pirineus, que uneix el sud de França, l’Aran i la Ribagorça a partir del Camí de Sant Jaume. Promogut per les principals institucions d’aquests territoris, es tracta d’un recorregut senderista que segueix una variant de la històrica ruta de Sant Jaume, entre Saint Bertrand de Comminges i Berbegal, passant, entre altres per l’Aran i l’Alta Ribagorça, fins a connectar amb el camí de Sant Jaume que ve de Montserrat.

A banda de senyalitzar tot aquest tram de camí també s’han creat les credencials del peregrí, que es van segellant a mesura que es compleixen etapes. Tot plegat s’ha donat a conèixer fent la caminada d’un tram de la ruta, entre Noals i Bonansa, i amb una trobada en aquesta darrera localitat.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, ALCALDESSA DE VILALLER I PRESIDENTA CC. A. RIBAGORÇA - ROQUE VICENTE LANAU, DIPUTAT PROVINCIAL DE HUESCA