Tot a punt per la cinquena edició del Cerdanya Happy Walking, el festival de senderisme promogut per Turisme Cerdanya amb l’objectiu de promocionar la comarca com un destí ideal per a la pràctica del senderisme i valorant la figura del guia de muntanya. L’altre objectiu principal de l’esdeveniment és donar a conèixer els productes locals i la feina dels seus productors.

Des de dijous i fins diumenge s'han programat 8 excursions guiades de diferent nivell de dificultat per diverses zones de la comarca com Guils Fontanera, el refugi Cortal d'en Vidal, el Camí de l'Aigua o el Clot de l'Orri.

El festival arrencarà amb pràcticament totes les entrades venudes, ja que les restriccions per la covid ha fet limitar el nombre de participants També hi ha oberta una llista d'espera per si a l'ñultim moment es poden ampliar les places.

A més, durant aquests dies s’organitzaran activitats paral·leles i obertes a tothom com l’exhibició de l’exposició “Històries i camins. Passeig literari pels camins pirinencs”, promoguda per la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), una xerrada on participaran els guies del festival i el concert de música tradicional dels Pirineus.