Les Valls de Cardós han celebrat aquest cap de setmana les primeres jornades micològiques i amb força èxit de participació. Moixarró al Sarró, nom que s’ha donat a la iniciativa, ha comptat amb la col·laboració conjunta dels ajuntaments de les Valls de Cardós i el Parc natural de l’Alt Pirineu a banda d’altres entitats del territori.
En aquestes jornades s’ha treballat sobretot els bolets de primavera que es poden trobar i s’ha après a diferenciar els comestibles dels que no ho són.

També s’ha aprofitat aquest dilluns a fer venir les escoles a l’exposició muntada amb els bolets trobats per tal de fer divulgació de la micologia, de les espècies que es poden trobar a la zona i fomentar el respecte cap al bosc i l’entorn natural.

Parlen al vídeo: JOAN NONTÓN, TÈCNIC EN MICOLOGIA DE LA SOCIETAT CATALANA DE MICOLOGIA