L'empresa Pertot Cycling i Cerdanya Ecoresort de Prullans han presentat aquest dissabte el programa de Ciclisme a Cerdanya 2021, un nou projecte turístic que neix amb la intenció de convertir la comarca en un destí ideal per a la pràctica d'aquest esport. Per aconseguir-ho, els seus impulsors han preparat una sèrie d'esdeveniments ciclistes, alguns competitius i d'altres d'oci.

L’objectiu per aquest primer any és guanyar posicionament i fer-ho des d’una vessant professional i integrativa, combinant esport i salut. I a partir del 2022 els seus impulsors es plantegen crear un pla d’accions a mig termini enfocat a la comercialització internacional, per atreure client estranger i fer-li descobrir aquesta part del Pirineu sobre les dues rodes.
Les dues empreses tenen clar que Cerdanya és un dels millors indrets de Catalunya per fer ciclisme, pel terreny, les hores de sol o la poca densitat de població.

La presentació ha tingut lloc a la sala panoràmica Valls del Cadí del Cerdanya Ecoresort de Prullans i ha comptat amb una vintena d'assistents.

Parlen al vídeo: GUILLEM CRISPI, SOCI EMPRESA PERTOT CYCLING