La segona i última fase de les obres de construcció de la biblioteca comarcal del Pallars Sobirà, a Sort, ja té via lliure per tirar endavant. En el darrer ple municipal de Sort s’ha aprovat el conveni de col·laboració entre el consistori i la Generalitat per poder desenvolupar aquesta darrera part de les obres. Ara, la Generalitat aportarà 200.000 euros provinent de l’1% del pressupost destinat a la cultura i l’Ajuntament de Sort hi posarà 175.000 euros més. I és que a últim moment s’ha vist que encara falta una part per arribar al cost total de les obres, que serà de 498.000 euros.

Des de l’equip de govern s’ha remarcat la importància d’aquest conveni, ja que suposa encarar la recta final de la construcció d’aquest equipament tant esperat.

Recordem que el nou equipament s’està construint sobre una estructura situada als peus del castell de Sort habilitada fa més de 12 anys.

Parlen al vídeo: BALDO FARRÉ, ALCALDE DE SORT