Celebrada la dotzena edició de l’Arruix Santa Fe amb inici al centre d’Organyà que és la segona prova duta a terme dins el marc del Cadí Circuit Fer, amb més de cent participants.
La victòria ha estat molt disputada entre l’Arnau Soldevila, l’Albert Escales, el Martí Bentanachs i el Josep Miret.

La carrera ha consistit en 4,3 quilòmetres de recorregut des del centre de la vila fins a l’ermita de Santa Fe amb un desnivell de gairebé 700 metres positius per arribar als 1.200 metres d’altura on es troba el punt final.
La sortida ha sigut en grup i els corredors havien de tocar la campana del temple romànic per donar per acabada la seva participació. Soldevila, el vencedor d’aquesta edició, ha aconseguit fer sonar la campana només cinc segons abans que el segon classificat, amb un temps de 28 minuts i 24 segons.

Pel que fa a la classificació de femení la guanyadora ha estat Martina Carmona, seguida de Mireia Monistrol i Montse Graell.
La següent carrera del Cadí Circuit Fer serà una cursa amiga el dia 19 de juny, la Berén-Sant Quiri, que serà la primera vegada que es celebra. Les inscripcions per aquesta prova ja estan obertes a través de la pàgina web circuitfer.cat.

Parlen al vídeo: ARNAU SOLDEVILA, GUANYADOR XII ARRUIX SANTA FE