Paula Strautmane és el primer fitxatge del Cadí La Seu per començar a preparar aquesta nova temporada. L’equip, que segueix sota les ordres de Bernat Canut, comença a prendre forma amb aquesta primera incorporació que vol reforçar la línia exterior.

“Estic molt emocionada de venir a Espanya aquesta pròxima temporada. És el millor lloc d’Europa per jugar a bàsquet. Sempre ha sigut el meu somni. Tinc moltes ganes de conèixer a les meves companyes, entrenadors i a l’increïble grup de seguidors.”

La internacional letona, des de 2017, va iniciar el seu recorregut al Quinnipiac University on va estar quatre temporades, després va cridar l’atenció del seu equip natal, el TTT Riga on va fer el primer salt al bàsquet professional, disputant tretze partits de l’Euroleague Women i destacant en la Baltic Basketball League.

Arriba a la Seu d’Urgell procedent de l’equip hongarès, el Peac PECS, rival del Cadí La Seu a la primera temporada de l’EuroCup Women. Canut defineix la nova incorporació com una jugadora versàtil i forta per sumar en consistència i grandària defensiva al darrere. Un dels aspectes que més destaca de la letona és el seu tir exterior.

“Després d’aquest any, segur que podrem tornar a omplir els pavellons i gaudir del bàsquet tots plegats com fèiem. Crec de debò, que podem aconseguir grans coses aquesta temporada.”

Pel que fa a les anteriors jugadores, Georgina Bahí ha fitxat pel Lugo, i també s’ha fet oficial la incorporació de Yurena Díaz al Guipúscoa i de Serena – Lynn Geldof al Promete. L’equip alt urgellenc té 4 jugadores confirmes amb aquesta nou fitxatge, i les que tenen continuitat al club: Ariadna Pujol, Laura Peña i Irati Etxarri.

Parlen al vídeo: PAULA STRAUTMANE, JUGADORA CADÍ LA SEU