Diverses empreses i equipaments turístics del Pallars Jussà han iniciat el procés per obtenir la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle, relacionada amb la sostenibilitat. Aquest projecte, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, ja compta amb 90 empreses i entitats en l’àmbit de l’Alt Pirineu i Aran i Ponent, de les quals 25 són del Pallars Jussà.

Per aconseguir aquesta certificació, les empreses han de demostrar els esforços fets en relació amb els objectius de l’Agenda 2030 de Nacions unides, per arribar finalment a aconseguir el segell Biosphere que ho acredita.

Entre els 25 adherits del Pallars Jussà hi ha molts allotjaments turístics, agències de viatges, museus i equipaments culturals, oficines de turisme i empreses d’activitats i guiatges.

Parlen al vídeo: RAMON IGLESIAS, TÈCNIC TURISME PALLARS JUSSÀ