Bassella inicia les obres al talús que es troba dins el nucli d’Altés i que suposa un greu perill per als habitants ja que la carretera i diverses cases es troben just a sota d’aquest.

Amb aquestes obres es donarà seguretat per als que circulin per aquella via i d’aquesta manera no es veurà malmés el paviment. També es realitzen accions de neteja de la mateixa roca i els arbres que es troben a la part superior.
D’altra banda, el consistori també té previst renovar les senyalitzacions de les poblacions i els atractius turístics que té el municipi, aquesta acció també inclourà noves indicacions de les masies i cases rurals. Aquestes obres tenen un objectiu turístic però també logístic en cas d’emergència.

Un altre dels projectes que es preveu dur a terme pròximament és la instal·lació de 10 panells en els diferents nuclis i zones estratègiques turístiques perquè els mateixos vilatans puguin penjar cartelleria amb informació d’esdeveniments.

Parlen al vídeo: CRISTINA BARBENS, ALCALDESSA DE BASSELLA