L’Ajuntament de Sort ja ha tret a licitació les obres de millora del parc del Riuet. En el ple celebrat de forma telemàtica aquest dijous al vespre, l’alcalde, Baldo Farré, ha explicat que durant l’exposició pública no hi ha hagut al·legacions, de manera que les empreses ja poden recollir la documentació per optar a fer aquestes obres. Recordem que l’objectiu és remodelar aquest espai emblemàtic del centre de la localitat, aproximar-lo més als veïns i veïnes i adequar-lo perquè pugui acollir activitats diverses, entre altres aspectes.

El projecte té un pressupost d’uns 464.000 euros, bona part del qual serà assumit a través dels Plans de Foment del Turisme de la Generalitat i del PUOSC. Una novetat de darrera hora és que, finalment, Carreteres de la Generalitat també hi aportarà 40.000 euros.

Els plecs de licitació s’han aprovat amb els vots a favor dels grups de Som Poble, Junts per Sort i el PSC i amb l’abstenció de Fem Municipi-Esquerra Republicana. En aquest ple també s’ha aprovat la pròrroga de la qualificació del municipi de Sort com a zona turística a efectes d’horaris comercials. Aquest és un requisit indispensable perquè els establiments del municipi puguin obrir els dies festius i allargar els horaris comercials.

Parlen al vídeo: BALDO FARRÉ, ALCALDE DE SORT