Finalitza el cicle ‘Parlem d’història’ amb una visita guiada per l’exterior de les institucions educatives de la Seu d’Urgell des d’una mirada històrica. El recorregut s’ha iniciat al patí de l’escola Mossèn Albert Vives en commemoració dels 50 anys d’existència del centre.

Els participants, una quarantena de persones, han continuat el recorregut fins a La Salle on s’han dividit en tres grups per respectar totes les mesures sanitàries.

La visita ha seguit fins a la Plaça de les Monges on s’ha recordat el convent de monges i l’ensenyament de nenes. Al Patí del Palau s’ha parlat sobre les escoles estatals i al carrer Sant Josep de Calassanç on s’ha fet un repàs del seminari, el col·legi de jesuïtes i els estudis municipals, posant en valor la importància d’aquestes institucions per la ciutat.

Aquesta desena edició del cicle de xerrades sobre història, organitzat per l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell i l’Espai Ermengol, amb la col·laboració de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell finalitza després de 4 conferències i 2 visites guiades.

Parlen al vídeo: LLUÍS OBIOLS, PRESIDENT IEC ALT URGELL