La Delegació del Pirineu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha acollit aquest matí la quinzena entrega de Premis per a Treballs de Recerca d’estudiants de batxillerat de les comarques de l’Alt Pirineu i Aran. En aquesta edició s’han presentat tretze peces d’escoles de Vielha, Puigcerdà i la Seu, l’obra guanyadora ha estat un itinerari geoglògic urbà per la Seu d’Urgell.

L’objectiu d’aquest certamen és incentivar la recerca i la investigació entre els joves amb temes relacionats amb l’arquitectura i el disseny, la ciutat i l’urbanisme, el territori i el paisatge o l’ecologia i la sostenibilitat.
D’altra banda, també s’ha fet entrega dels guardonats del Concurs de Fotografia d’Arquitectura i Urbanisme 2021. En aquest projecte hi participen els alumnes del Batxillerat artístic de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell, que havien de realitzar fotografies a la zona del casc antic de la ciutat.

La delegació del Pirineu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, que celebra aquest any el seu vintè aniversari, va inaugurar la nova seu fa gairebé un mes i aquest és el primer acte que hi té lloc.

Parlen al vídeo: RICARD LOBO, DELEGAT DEL COAC A L’ALT PIRINEU I ARAN